DNA lucreaza la foc continuu, spre disperarea celor care se simt vizati sau cu musca pe caciula. Desi e o zi de sâmbătă, procurorii DNA au lasat weekend-ul deoparte si l-au chemat la audieri pe Gheorghe Chivorchian, la sediul DNA Timişoara.

Gheorghe Chivorchian

Secretarul general al Federaţiei Române de Fotbal e fi audiat în calitate de martor în dosarul în care procurorii anticorupţie investighează finanţarea ilegală a echipei de fotbal a lui Marian Iancu, Poli Timişoara, de către Consiliul Judeţean Timiş. Gheorghe Chivorchian a fost preşedintele clubului de fotbal Politehnica Timişoara în perioada 2007 – 2011.

În acest dosar, DNA Timişoara i-a pus sub acuzare şi le-a pus sechestru pe avere fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, şi fostului secretar al instituţiei, Petrişor Nădăştean. Conform raportului Curţii de Conturi, prejudiciul adus statului de către cei de la CJT a fost de 9.950.000 lei. Auditorii curţii au stabilit, printre altele, faptul că echipa de fotbal a decontat aceleaşi facturi atât la Consiliul Judeţean Timiş, cât şi la Primăria Timişoara, cele două instituţii publice care au finanţat ilegal clubul, scrie pressalert.ro

Citeste si...
Dezvăluire NEAȘTEPTATĂ: STRATEGIE nouă în Parlament pentru anularea probelor în dosare ale greilor PSD