Divele s-au inghesuit sa ia viza pentru America, sa plece pe „taramul tuturor posibilitatilor” in speranta ca vor face cariere de succes. Ei bine, dupa cateva luni bune petrecute in SUA, Anca Badiu, Andreea Spataru si Andreea Antonescu au vazut ca peste ocean nu umbla cainii cu covrigii in coada.

Andreea Antonescu a plecat in America cu sotul, in urma cu aproximativ 2 ani, iar de cateva luni s-a intors in Romania, chipurile pentru o vacanta. Iata ca vacanta s-a prelungit, iar Andreea Antonescu nu a plecat. Reporterii wowbiz.ro au aflat ca solista isi cauta impresar si concerte, insa deocamdata s-a lovit numai de refuzuri. Cat a stat in America, Andreea sustine ca a tras cateva cadre pentru un film, a facut cateva piese. Probabil insa nu a reusit ce si-a propus pe plan muzical. Daca acolo nu avea concerte, Andreea s- a gandit ca in tara e posibil sa prinda macar cateva turnee. Deocamdata insa artista e in cautare de impresar.

Anca Badiu a plecat in SUA la sfarsitul anului. Ea s-a dus sa se relaxeze, dar sa si faca niste piese noi, cu producatori straini, pentru relansarea in muzica. A lucrat chiar cu producatorul cu care a colaborat Alice Cooper. A petrecut saptamani bune in studio, dar nu a scos inca niciun single. Dupa 3 luni de America, Anca Badiu s- a intors in tara. Momentan cantareata se axeaza pe cariera, pregateste un nou single, dupa cum sustine, si se lupta cu kilogramele in plus. Din cauza unui tratament antidepresiv, anca s- aingrasat, iar acum se chinuie cu diete si sport sa revina la silueta de odinioara.

Andreea Spataru si- a luat si ea zborul anul trecut catre America, impreuna cu sotul si fetita. Au stat cateva luni timp in care Andreea a incercat sa obtina diploma de instructor de kangoo jumps si sa- si deschida o sala. Se pare ca nu i-a iesit pasenta asa ca a revenit in Romania acum cateva luni. In acest moment fostul iepuras playboy este instructor de kangoo jumps la o sala din capitala. Pana la urma visul american tot in Romania i s-a implinit.

Citeste si...
Anca Badiu este imensa. Vedeta a renuntat si la diete.