Durere fara margini intr-o familie de banateni. Doi copii si bunicul lor si-au pierdut viata intr-un tragic accident de circulatie petrecut in Spania. Familia se intorcea dintr-o vacanta petrecuta in tara, la familia din partea mamei.

lumanare_1_54709300

Este vorba de o familie din orasul banatean Otelu Rosu. Oamenii erau stabiliti in Spania, iar in aceasta vara, cei trei copii, alaturi de mama lor si bunicul matern au venit in tara, in concediu. Drumul de intoarcere s-a terminat, insa, brusc langa Pamplona. Bunicul era la volan, iar la un moment dat  a pierdut controlul masinii, aceasta a iesit de pe sosea si s-a lovit de un pom. Doi dintre copilasi si bunicul au pierit pe loc.

“Bunicul si doi dintre nepoti (unul de 6 ani si altul de 8 ani – n.r.) au murit in accident. Ei sunt stabiliti in Spania, iar in masina cu care de deplasau din Romania spre Spania se mai afla mama copiilor si inca un copil al acesteia. Tatal copiilor nu a fost cu ei in masina, el era in Spania si ii astepta sa revina acasa. Din cate am inteles cand a aflat de accident a avut si el nevoie de ingrijiri medicale“, a declarat Luca Mamaiescu, primarul din Otelu Rosu.

Citeste si...
Percheziţii la sediul CNA. Laura Georgescu, vizată de anchetă