Ion Țiriac pregătește ridicarea unui complex rezidențial de lux, în zona Giulești. În acest moment, au început demolările clădirilor IFMA, în locul cărora vor străluci apartamente și penthouse-uri.

Miliardarul român a pus mâna pe cei 25.770 de metri pătrați unde se afla Societatea Română de Ascensoare. În doar câteva zile, totul a fost pus la pământ.

Afacerea uriașă va aduce penthouse-uri dotate cu piscine, spa și tot ce înseamnă aparatură de ultimă generație. În acest moment, nu știm dacă va fi dărâmat și turnul IMFA, de 144 de metri, considerat în trecut cea mai sigură clădire, în cazul în care Capitala este lovită de un seism.

Citeste si...  Există un carneţel cu evidenţa mitei dată de Bercea Mondial!

Țiriac, depășit în topul celor mai bogați români
Țiriac nu mai este cel mai bogat român al momentului. Anunțul surpriză a fost făcut de revista Capital, care susține că omul de afaceri a fost depășit de frații Dragoș și Adrian Pavăl (Dedeman).

Astfel, deținătorii Dedeman au o avere estimată la 2 -2.1 miliarde de euro. Ion Țiriac este al doilea în acest top (1.9 – 2 miliarde de euro), iar podiumul este completat de Daniel Dines (UiPath, 1.2 – 1.3 miliarde de euro).