Au ignorat izolarea si au făcut petrecere, s-au ales cu amenzi, mai multe persoane dintr-o localitate din județul Dâmbovița au decis, sâmbătă seara, să nu țină cont de restricțiile impuse prin ordonanță militară și au organizat o petrecere în mijlocul unei străzi, cu ocazia Paștelui.

Au ignorat izolarea si au făcut petrecere, s-au ales cu amenzi acestea au postat, imagii de la această petrecere care au fost transmise pe Facebook, astfel că în scurt timp au aflat și polițiștii.

Incidentul a avut loc în localitatea Vizureşti, iar petrecăreții au primit amenzi usturătoare: 20.000 de lei fiecare!

“Având în vedere imaginile video postate pe o reţea de socializare, în cursul nopţii de 18 spre 19 aprilie, în care mai multe persoane dansează în spaţiul public, fiind încălcate prevederile impuse în perioada stării de urgenţă, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este abilitat să comunice următoarele: poliţiştii din cadrul Poliţiei Răcari, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, s-au deplasat pe raza localităţi Vizureşti, unde au identificat persoanele în cauză”, precizează IPJ Dâmboviţa, potrivit unui comunicat.

Citeste si...  Germania, după relaxare, are a cincea zi cu creștere a cazurilor de coronavirus

Au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale în valoare de 20.000 de lei fiecare şi o sancţiune în valoare de 10.000 de lei, pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie, conform Ordonanţei Militare nr. 3.