Prima luna din 2015 aduce foarte multe elemente interesante, ceea ce inseamna ca evenimentele, starile, trairile si emotiile noastre vor parcurge o paleta variata.

Atmosfera-astrala-pentru-luna-ianuarie-2015--Afla-ce-schimbari-aduce-
Este o perioada in care ne vor fi puse la incercare sentimentele, acest lucru fiind cauzat in principal de aspectul de Luna Noua din data de 5 ianuarie. Efectele acesteia se vor resimti zile la rand, iar fiecare dintre noi se va confrunta cu numeroase schimbari in plan interior.

Semnele de Apa

Dintre Semnele de Apa se evidentiaza Pestii si Racul in aceasta perioada. In ianuarie se poate observa o oarecare stare de agresivitate, graba sau rigiditate, iar acesti nativi vor fi supusi unor incercari. Este recomandat ca Semnele de Apa sa incerce sa analizeze situatia in care se afla, sa nu se grabeasca sa ia decizii si sa vina in intampinarea schimbarilor pozitive. Totodata, exista riscul ca anumite evenimente sa ii transforme pe viata pe acesti nativi, motiv pentru care acestia trebuie sa ia deciziile potrivite in aceasta perioada.

Semnele de Aer

Elementul Aer va fi vedeta lunii, astfel Varsatorii si Balantele vor avea o activitate mentala intensa, vor gandi si regandii strategii, vor lua decizii importante in ce priveste viata profesionala si personala si vor pune mai mult accent pe comunicare. Totodata, acesti nativi trebuie sa fie foarte atenti ce vorbesc, ce promisiuni fac sau ce responsabilitati isi asuma. Nodul Nord Lunar ii ajuta pe cei nascuti in zodia Balantei sa analizeze relatia in care sunt implicati si sa faca curatenie. De asemenea, tot acesti nativi pot intalni persoane care ii vor ajuta sa evolueze si care le pot deveni prieteni in timp.

Varsatorii vor avea foarte multe idei in aceasta perioada, vor fi influentati de Venus, in intervalul 4 – 28 ianuarie, de Soare, din data de 20 ianuarie si de Mercur, incepand cu data de 5. Acesti nativi vor putea analiza la rece starea in care se afla si vor putea acorda atentie problemelor generale importante.

Semnele de Pamant

Dintre Semnele de Pamant se remarca Fecioara si Capricornul. Fecioarele sunt vulnerabile in aceasta perioada, dar vor reusi sa depaseasca orice problema cu brio. Au nevoie in permanenta de un confident sau de cineva care sa le reaminteasca cat sunt de puternice. Capricornii, in schimb, vor fi foarte realisti pe parcursul lunii ianuarie, isi vor organiza timpul foarte bine si vor fi destul de pragmatici, ceea ce ineamna ca nu pot fi pacaliti prea usor.

Semnele de Foc

In luna ianuarie se evidentiaza cele trei Semne de Foc: Berbecul, Leul si Sagetatorul. Astfel, nativii zodiei Berbec trebuie sa isi tempereze reactiile, sa incerce sa nu actioneze sub impulsul momentului si sa fie mai cerebrali; Leii trebuie sa isi cizeleze personalitatea, sa incerce sa fie mai placuti in anumite medii sociale si profesionale si sa fie mai atenti la detalii; Sagetatorii trebuie sa se acomodeze cu ceea ce le ofera viata in acest moment si sa nu forteze anumite evenimente.

Citeste si...  Drăguşanu şi-a luat nasul la purtare: „costă bani să vorbeşti cu mine!”