Ploi torenţiale, descărcări electrice, vânt puternic și furtuni se vor înregistra în vestul, centrul, nordul şi nord-estul ţării, până luni, 11 iunie, la ora 23.00, potrivit meteorologilor.

În restul teritoriului, astfel de fenomene sunt izolate. Deja, ploile care au căzut sâmbătă seara au făcut ravagii în vestul ţării.
MEHEDINŢI. În Drobeta Turnu Severin, cortul unui circ a fost luat de vânt. O femeie a fost rănită şi a fost transportată la spital, cu traumatisme minore.
CARAŞ-SEVERIN. În satul Cornişoru, comuna Băuţar, 10 case au fost inundate din cauza scurgerilor de pe versanţi, iar trei dintre ele au fost înconjurate de ape. 13 localităţi au rămas fără curent.
ARAD. Ploile abundente căzute sâmbătă au provocat inundaţii în comunele Ghioroc şi Păuliş din Podgoria Aradului, zeci de gospodării fiind afectate în ambele localităţi. Locuitorii comunelor au ieşit imediat pe străzi pentru a îndepărta mâlul din şanţuri. Acţiunea cetăţenilor a fost sprijinită de Primăria din Ghioroc, dar la Păuliş edilul era plecat la mitigul PSD.
DOLJ. Mai multe maşini au fost distruse de copacii smulşi din rădăcini, în Craiova şi în mai multe localităţi din Dolj, din cauza vântului puternic.

Citeste si...
Funcţia de traducere vizuală Google Translate, disponibilă în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.