Majoritatea unităților bancare nu au lucrat de Sfântul Andrei și nu vor lucra nici astăzi, de Ziua Națională, dat fiind că aceste zile sunt considerate sărbători legale nelucrătoare.

Banca Comercială Română are aproape toate unitățile închise de 1 Decembrie. Excepțiile sunt cele din centrele comerciale, care vor funcționa după program.

Agențiile Băncii Transilvania (BT) din mall-uri vor fi deschise în intervalul 12.00-19.00, a anunțat banca. Totodată, unitățile din centrele comerciale din București (Feeria, Mega Mall, Verandă Mall, Plaza Mall) vor fi deschise în intervalul 12.00-22.00, informează realitatea.net.

Celelalte sedii BT, din România și Italia, vor fi închise, iar clienții au la dispoziție soluții alternative pentru realizarea plăților și tranzacțiilor, prin BT24 Internet Banking și Mobile Banking, potrivit băncii.

Citeste si...  Majestatea sa Margareta, aplaudată de ieşeni, la Paradă de Ziua Națională și aclamată cu :"Traiască Regina!"

De asemenea, zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie 2017 sunt zile nelucratoare în unitățile Raiffeisen Bank, cu excepția agențiilor băncii din hypermarket-uri, mall-uri și din rețeaua Selgros.

Și unitățile BRD sunt închise de 1 Decembrie 2017. Excepție de la această regulă o fac acele sucursale din centrele comerciale.

Acest lucru se aplică și pentru ale entități din sistemul bancar precum ING, CEC BANK, OTP, Alpha Bank sau Unicredit.