Atentat terorist, dejucat de autoritatile franceze: Patru indivizi, inclusiv un adolescent, despre care se crede că plănuiau să comită un atac terorist au fost reținuți în Franța, potrivit ministrului francez de Interne și unor surse din cadrul poliției, informează site-ul Euronews.

„Am avut suficiente dovezi care ne fac să credem că era pregătit un atac major”, a declarat, luni, ministrul francez de Interne, Christophe Castaner.

Potrivit unei surse din cadrul Poliției franceze, cei patru suspecți au fost arestați sub suspiciunea că achiziționau arme „în vederea comiterii unui act terorist”.

Unul dintre suspecți este minor, fiind eliberat condiționat după ce a fost condamnat la trei ani de detenție, dintre care doi cu suspendare, pentru că ar fi încercat să ajungă în Siria, a transmis Procuratura din Paris, relatează site-ul de știri The Local.

Citeste si...  Accident grav în Capitală. Un şofer a lovit o fetiţă de zece ani pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul faptei

Atentat terorist, dejucat de autoritatile franceze: Ceilalți trei suspecți au cazier, comițând în trecut infracțiuni minore, potrivit unei surse apropiate familiară cu ancheta, care este instrumentată de DGSI, serviciul francez de informații interne.