Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus că materialele video pe care le-a prezentat în ultimele zile reprezintă o prezentare „onestă” a activităţii sale în primii doi ani de mandat, nefiind menită să „potenţeze” o candidatură a sa la alegerile europarlamentare sau chiar prezidenţiale.
„Am prezentat, succint, în ultimele zile, prin intermediul unor materiale video, ceea ce eu şi echipa mea am realizat în primii doi ani de mandat, precum şi proiectele pentru perioada următoare. Nu ne-am lăudat, ci doar am prezentat cu onestitate, lucrurile pe care le-am făcut în domeniile pe care noi le considerăm prioritare pentru Bucureşti. Dacă nu am fi făcut asta, publicul ar fi luat contact doar cu aşa-zisele bilanţuri făcute de opoziţia din Consiliul General, în fapt doar nişte atacuri politice, bazate pe distorsionări ale adevărului, informaţii scoase din context şi afirmaţii tendenţioase”, a scris primarul Capitalei, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit Gabrielei Firea, demersul său nu avut drept scop promovarea sa pentru o posibilă participare la alegerile europarlamentare sau chiar prezidenţiale.

„În ciuda încercărilor adversarilor politici de a-l minimaliza, etichetându-l ca simplu exerciţiu de imagine, demersul meu a avut ca unică motivaţie respectul pentru bucureşteni şi nu este menit să potenţeze vreo candidatură a mea la alegerile europarlamentare sau prezidenţiale, aşa cum s-a tot speculat în ultima perioadă. Vreau să fie clar pentru toată lumea, îmi voi duce mandatul de primar la bun sfârşit şi nimic nu mă va putea abate din acest drum.

Citeste si...
BREAKING: Gabriela Firea a anunțat ce a discutat cu premierul Viorica Dăncilă

Bineînţeles că nu am rezolvat toate problemele Bucureştiului, multe dintre ele cronicizate de-a lungul timpului, ne străduim zi de zi să găsim cele mai eficiente soluţii, dar numai cineva rău intenţionat sau care nu are contact cu realităţile din oraş poate spune că nu s-au făcut progrese. Sunt, totuşi, primar general de doar doi ani, nu de 20, un termen mult prea scurt pentru ca proiectele şi iniţiativele noastre să fie finalizate. (…) Iar bucureştenilor le garantez că şi în următorii doi ani voi munci zi-lumină pentru a obţine rezultatele pe care le-am promis. Şi, în ciuda tuturor piedicilor şi ameninţărilor, a pesimiştilor, adversarilor şi detractorilor, le voi obţine!”, a mai scris primarul general al Capitalei.

În ultimele zile, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a publicat câteva materiale video în care erau prezentate realizările sale din primii doi ani de mandat.