‘Și-a confiscat propriul partid. Ţara şi fiecare român au nevoie de altceva’

Preşedintele organizaţiei municipale a PSD Buzău, Constantin Toma, care este şi primarul oraşului Buzău, consideră că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, „şi-a confiscat propriul partid”, iar „ţara şi fiecare român au nevoie de altceva”.

Primarul Buzăului, Constantin Toma, afirmă, joi, într-o postare pe Facebook intitulată „Fără Dragnea”, că, după ce Dragnea şi-a confiscat propriul partid, a ajuns să confişte şi ţara.

„Nu cred că vreodată după 1990 a fost vreun om care să aibă atâţia oameni împotriva sa, inclusiv din propria echipă. Liviu Dragnea şi-a confiscat propriul partid şi prin faptul că PSD-ul a câştigat alegerile, a confiscat şi ţara! Îi felicit pe Marcel Ciolacu şi pe ceilalţi colegi din conducere care au demarat acţiunea de schimbare a acestui lider ce nu-şi înţelege rostul! Ţara şi fiecare român au nevoie de altceva!”, scrie preşedintele organizaţiei municipale al PSD Buzău.

Citeste si...  Sexgate la PSD si alte povesti de alcov din alte partide

Şi miercuri, Constantin Toma se declara de accord cu poziţia deputatului Marcel Ciolacu, preşedinte al filialei judeţene a PSD.

”Cu siguranţă sunt de acord cu decizia lui Marcel Ciolacu. Trebuie să se întâmple ceva în această ţară pentru că altfel suferim cu toţii”, spunea  Toma.

Întrebat dacă Dragnea trebuie să demisioneze, Toma răspundea: ”Măcar un pas înapoi să facă”.

Preşedintele organizaţiei judeţene Buzău a PSD, deputatul Marcel Ciolacu, susţine scrisoarea semnată de Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu şi spune că solidaritatea de partid nu înseamnă ca social-democraţii să fie pasivi în faţa unor decizii greşite care continuă de prea mult timp. Ciolacu mai afirmă că a venit timpul ca Liviu Dragnea să facă un pas în spate, acuzându-l pe liderul PSD că a devenit ”un om orbit de putere, orgolii şi spaime imaginare”.