Liviu Dragnea, președintele PSD a depus listele cu candidați pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral Municipal București. „Pe liste sunt 40% femei, 40% tineri”, a ținut să precizeze Liviu Dragnea.

„Peste 75% dintre candidați sunt noi. Avem juriști, economiști. Așa cum am spus și am reușit, până la urmă, ca listele noastre să fie emise de candidați profesionalizate pentru a putea avea în comisiile de specialitate oameni bine pregătiți, pentru că vrem să avem un mandat parlamentar, să adoptăm legi care să nu mai fie modificate de foarte multe ori ulterior, pentru că au fost făcute cu superficialitate”, a adăugat Liviu Dragnea.

Imediat după depunerea listelor, Liviu Dragnea a atacat dur PNL.

„Le-am dat săptămâna asta românilor 102 motive pentru a îndrăzni să creadă în țara lor. Chiar dacă unii sunt specialiști, se vede, în hoție și ne-au furat sloganul. Din păcate, n-au lideri, n-au program, n-au fost în stare nici măcar să aibă un slogan. Deci, un partid zero. Era și normal. Un guvern zero nu poate fi susținut decât de un partid zero”, a declarat Liviu Dragnea.

Citeste si...  Percheziţii la Unirea Shopping Center într-un dosar de evaziune fiscală

„Sloganul campaniei este „Îndrăznește să crezi în România”. Este un slogan înregistrat la OSIM, pentru că așa se fac lucrurile, furat de niște hoți. O să plătească pentru asta. Cei care fură trebuie să plătească. Astea nu se șterg. De asemenea, ceea ce ne-a durat cel mai mult este că au folosit imaginea unui copil fără acordul părinților, fără acordul lui, fără să respecte drepturile de proprietate intelectuală ale companiei care a făcut acest clip, asta e deja infracțiune și pentru asta trebuie să plătească. I-am lăsat până astăzi. Acești oameni nu înțeleg că nu au dreptul să folosească imaginea unor români pentru campanii mizere. Din partea PNL este un furt intelectual”, a mai spus acesta.