Cel puțin două persoane au murit în urma unui atac armat produs marți într-un supermarket din orașul Southaven din statul american Mississippi, au anunțat autoritățile locale, menționând că principalul suspect a fost împușcat, conform CNN și Fox News.

Incidentul s-a produs marți dimineață într-un supermarket din orașul Southhaven, situat la aproximativ 20 de kilometri de orașul Memphis.

Autoritățile au transmis că cel puțin două persoane au fost ucise și una a fost rănită, iar suspectul principal a fost împușcat de către polițiști.

 

  •  At least two people are dead and an officer is hurt after a shooting at a Walmart in Southaven, Mississippi http://(link: https://cnn.it/2LM6AL3) cnn.it/2LM6AL3

    Suspectul și unul dintre ofițerii de poliție care au intervenit au fost răniți și transportați la spital, a transmis șeriful Bill Rasco, conform CNN.

    Motivul atacului armat nu este momentan clar, au transmis autoritățile. 
     

Southaven este al treilea cel mai mare oraș din statul Mississippi, cu o populație de 49.000 de persoane, și este situat la granița dintre Mississippi și Tennessee.

Citeste si...  Cabral a fost ameninţat şi înjurat într-un club!