Cine se gândea că ursuleţul de pluş poate fi cel mai bun amant în momente de singurătate și chiar un partener sexual pe cinste pentru cei care nutresc sentimente sexuale faţă de jucăriile lor?

Acest fetis este numit pluşofilie și îi determină pe oameni să facă sex cu ursuleţi gigant din pluş şi să îi modifice pentru o plăcere mai intensă, dotându-i cu vibratoare.
În alte cazuri, ploşofilii îşi îmbracă jucăriile cu lenjerie intimă sexy, pentru simplul fapt că li se pare sexy să le dezbrace. Conform celor de la „Daily Mirror“, în Marea Britanie există chiar şi site-uri matrimoniale specifice adaptate preferinţelor bizare ale pluşofililor, care apelează şi la bloguri sau sesiuni de discuţii pe Skype despre pasiunile sexuale pentru animalele de jucărie.

Citeste si...
Piţipoanca de serviciu!

„Îmi împart camera cu fratele meu şi prietena mea şi ţin un urs gigant din pluş pe pat. Camera am decorat-o cu alţii mai mici, iar faptul că şi fratele meu şi iubita lui au adus alţi câteva astfel de jucării m-a impresionat. În plus, mătuşa mea mi-a cumpărat o pernă în formă de câine pentru ziua mea. Am avut parte de câteva experienţe sexuale pe cinste cu toate animalele astea. E mult mai amuzant să ai o relaţie super sexy cu un urs de pluş gigant“, a declarat un utilizator al unui site de matrimoniale.