Celebrul cântăreț Paul Surugiu- Fuego a publicat recent un nou mesaj pe rețelele de socializare în care vorbește despre cât de importante sunt persoanele apropiate din viața noastră. El și-a îndemnat fanii să se bucure de oamenii dragi și de clipele petrecute cu ei împreună.

„Ceva e foarte important, pe care de foarte multe ori nu luăm în calcul – suntem sănătoși, avem două mâini și două picioare, avem parte de dragostea celor din jur și uităm să trăim. Și e oarecum o părere de rău să știm că ne trecem și că poate n-am făcut sau n-am spus totul, așa cum ar fi trebuit.

Citeste si...  Fuego și-a construit o casă în inima naturii

Artistul Paul Surugiu – Fuego scrie pe a pe pagina socială că trebuie să știm că vine un final, trebuie să ne uităm atent la ce avem și să prețuim pe deplin, trebuie să ne bucurăm de oamenii dragi și de clipele petrecute cu ei și nu în ultimul rând, trebuie să fim noi, așa cum ne place, așa cum simțim, așa cum vrem ca trecerea noastră să rămână impregnată în lume, în ochii celor care ne iubesc, într-o frumoasă poveste despre ce am însemnat și ce putem însemna pentru cândva!