Fosta prezentatoare TV în România a plecat în India, la Bollywood, unde a devenit actriţă şi cântăreaţă. Însă în ultima vreme Iulia Vântur are proiecte numai în Londra, unde s-a pozat recent şi alături de mama ei cu care s-a întâlnit după o perioadă mai lungă. Zilele trecute cele două s-au pozat în mai multe locuri din capitala Angliei. Probabil că vedeta are noi proiecte în Londra şi de aceea stă mai mult acolo.

Anul trecut Iulia a filmat pentru serial de acţiune “Jack Stall Dead”, filmat şi produs în Londra, regizat de Nick Mckinless care a lucrat la filme importante de la Hollywood precum “Transformers”, “Game of thrones” sau “Justice League” si de Ali Jacko, multiplu campion mondial la kickbox. Vedeta din România a jucat rolul unei agente secrete de top, Jo, care lucrează pentru cea mai mare agenţie secretă a Guvernului, unde se adună cei mai buni profesionişti ai lumii pentru a soluţiona cazuri importante.

Citeste si...
Împăcată! Monica Gabor, mesaj emoţionat după moartea mamei ei


“Jo, personajul pe care îl intruchipez este o femeie foarte puternică, super antrenatată, profesionistă de top, cu aptitudini remarcabile, de necombatut, care merge până în pânzele albe pentru a rezolva un caz. Este motivaţionala!”, şi-a descris Iulia Vântur personajul.

Mi-a plăcut foarte mult să mă pregătesc pentru acest rol, antrenamentul m-a provocat să-mi depăşesc limitele, să accesez acea putere interioară, focusul, disciplina şi un munte de motivaţie. A fost o adevărată lecţie. Aşteptam cu entuziasm fiecare zi de filmare. A fost multă muncă, dar a meritat 100%. Faptul că profesionişti de top mi-au apreciat munca mi-a dat încredere să continui, să mă perfecţionez şi să devin mai bună. Rolul de action girl mi se potriveşte”, a povestit Iulia Vântur. Vedeta mai are două proiecte de terminat în India, “Laila Manju” şi Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.