Fosta prezentatoare TV în România a plecat în India, la Bollywood, unde a devenit actriţă şi cântăreaţă. Însă în ultima vreme Iulia Vântur are proiecte numai în Londra, unde s-a pozat recent şi alături de mama ei cu care s-a întâlnit după o perioadă mai lungă. Zilele trecute cele două s-au pozat în mai multe locuri din capitala Angliei. Probabil că vedeta are noi proiecte în Londra şi de aceea stă mai mult acolo.

Anul trecut Iulia a filmat pentru serial de acţiune “Jack Stall Dead”, filmat şi produs în Londra, regizat de Nick Mckinless care a lucrat la filme importante de la Hollywood precum “Transformers”, “Game of thrones” sau “Justice League” si de Ali Jacko, multiplu campion mondial la kickbox. Vedeta din România a jucat rolul unei agente secrete de top, Jo, care lucrează pentru cea mai mare agenţie secretă a Guvernului, unde se adună cei mai buni profesionişti ai lumii pentru a soluţiona cazuri importante.

Citeste si...  Fuego a reușit să slăbească 15 Kilograme. Invitat la Teo Show,nea dezvaluit reteta


“Jo, personajul pe care îl intruchipez este o femeie foarte puternică, super antrenatată, profesionistă de top, cu aptitudini remarcabile, de necombatut, care merge până în pânzele albe pentru a rezolva un caz. Este motivaţionala!”, şi-a descris Iulia Vântur personajul.

Mi-a plăcut foarte mult să mă pregătesc pentru acest rol, antrenamentul m-a provocat să-mi depăşesc limitele, să accesez acea putere interioară, focusul, disciplina şi un munte de motivaţie. A fost o adevărată lecţie. Aşteptam cu entuziasm fiecare zi de filmare. A fost multă muncă, dar a meritat 100%. Faptul că profesionişti de top mi-au apreciat munca mi-a dat încredere să continui, să mă perfecţionez şi să devin mai bună. Rolul de action girl mi se potriveşte”, a povestit Iulia Vântur. Vedeta mai are două proiecte de terminat în India, “Laila Manju” şi Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala”.