Peste un milion de oameni au răspuns unui eveniment creat pe Facebook în care li se cere să ia cu asalt celebra Zona 51 din statul american Nevada, unde în cultura populară se crede că se află extratereștri. Creat în glumă, Armata americană a dat, totuși, un răspuns serios acestui eveniment, relatează The Guardian.

1,1 milioane de oameni au anunțat până luni că vor participa la evenimentul „Luăm cu asalt Zona 51, nu ne pot opri pe toți”.

Planul este ca cei prezenți să alerge în stilul naruto, cu umerii în față și cu mâinile pe lângă corp, și să pătrundă în baza militară americană ca „să-i vedem pe extratereștri”.

„Dacă alergăm în stilul naruto, ne vom mișca mai rapid decât gloanțele lor”, se mai arată în descrierea evenimentului, care ar urma să aibă loc pe 20 septembrie, la 3 dimineața.

Unul creat în glumă, pe seama căruia în ultimele zile s-au creat zeci de mii de meme-uri și glume pe internet, însă la care Forțele Aeriene ale Statelor Unite au lansat un avertisment serios: nu încercați așa ceva pentru că riscați să fiți împușcați.

Citeste si...
Primăria Capitalei, măsuri urgente pentru codul portocaliu de ploi și vijelii

„Zona 51 este o bază de antrenament și nu încurajăm pe nimeni să intre în locul în care ne antrenăm. Forțele Aeriene ale SUA sunt întotdeauna gata să protejeze America și bunurile sale”, se arată într-un răspuns obținut de The Washington Post.

Radioul public american a anunțat că vânătorii de extratereștri deja și-au rezervat camere de hotel în ziua evenimentului.

„Cred că sunt proști dacă se gândesc că vor intra în bază. Dar o să profit de asta”, a spus patronul unui hotel din Nevada, potrivit NPR.

Pe internet, oamenii deja au început să facă glume pe seama acestui eveniment:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.