Un microbist adevărat este întotdeauna la curent cu cele mai noi informaţii şi rezultate si n rateaza niciodata stiri,statistici si rezultate cand vine vorba de lumea fotbalului si intotdeuna, orice fan adevarat vrea sa fi in contact live cu toate meciurile echipei favorite insa, in pcate, nu intotdeauna acest lucru este posibil.

Onefootball

De aceea, a fost inventat un nou program special, care sa permita microbistilor sa nu rateze niciun meci, chiar si atunci cand nu sunt in fata televizorului. Este vorba despre Goal Live Score

Disponibila gratuit pe Android, iOS şi Windows Phone, aplicaţia a fost creat de operatorii site-ului goal.com, una dintre cele mai bune pagini de internet dedicate microbistilor. Aplicatia este extrem de usor de folosit e catre oricine iar in acest moment, cea mai apreciata aplicatie este SofaScore LiveScore disponibila si ea pentru Ios,Android Si Winows Phone. Aceasa pemite urmarirea scorurilor si statisticilor tat din fotbal cat sidin alte multe sporturi.

Citeste si...
Peste 5 miliarde de aplicaţii pentru Android, vulnerabile la atacurile hackerilor

In plus, poti alege optiunea de a primi notificari atunci cand echipa marcheaza! O sursa importanta de stiri interes este BBC Sport disponibila si ea, tot gratuit, pe Ios si Android. Tot in top se afla si aplictia OneFootbal.

Daca iti amintesti stickerele Panini, ei bine, cum ele exista in format online. Astfel le poti colectiona, virtual, pe tableta instaland aplicatia dezvoltata de Panini.

5 milioane de persoane au descarcat pana în prezent, de pe magazinul Android, aplicaţia Onefootball. 750 de ligi şi competitii tine in evidenta aplicatia Goal Live Scores.