Legendele legate de fenomenul OZN şi de apariţii misterioase ale unor personaje din alte lumi continuă să suscite nenumărate comentarii şi speculaţii.

ebb7b100_ab7e_11e3_ace8_712dd0e4ac0f_ufo2_53581800

Fenomenul oamenilor OIN este asociat de regulă cu activitatea OZN. Cel mai frecvent scenariu este cel în care ei apar în scenă după o întâlnire cu un OZN pentru a intimida martorii oculari printr-o comportare extrem de ciudată și adesea amenințătoare, potrivit Efemeride.ro.

Îmbrăcați în negru, în haine demodate, clasicii OIN obișnuiesc să călătorească în grupuri de două sau trei persoane. Modul lor de transport diferă. Martorii oculari care relatează că au văzut OIN îi descriu ca fiind oameni cu înfățișare de străini, cu trăsături exotice, de parcă ar veni din alte părți. Au un aspect oriental sau indian și pielea foarte întunecată, deși uneori înfățișarea lor este extrem de palidă.

Ochii oamenilor OIN sunt descriși ca fiind oblici sau bulbucați precum ai celor care suferă de hipertiroidie. Nasul și bărbia sunt ascuțite, iar pomeții sunt foarte sus.

Deși unii sunt înalți și slabi, cu degete nenatural de lungi, alții sunt mici de statură și grași. Unii au unghii, alții nu.

Autorul cărții despre teoria conspirației, Zeii din Paradis, William Bramley, afirmă că OIN extratereștrii au fost cei care au provocat epidemii de ciumă. El citează un text din 1682 despre Brandenburg, unde au apărut oameni în negru care aveau lângă șezut mici capete, fețe groaznice, coase lungi cu care tăiau ovăzul, astfel că șuieratul coasei putea fi auzită de la mare distanță.

Imediat după această vizită tip OIN pe câmpurile de ovăz s-a dezlănțuit ciuma. Bramley susține că acele coase erau instrumente cu ajutorul cărora pulverizau otrăvuri sau gaze purtătoare de microbi.

Citeste si...  CCR comunică OFICIAL decizia pentru referendum: 'Legea de revizuire a Constituţiei României respectă dispozițiile constituționale referitoare la revizuire'