Temperaturile de primăvară nu părăsesc țara nici în zilele următoare. Chiar dacă am trecut de jumătatea toamnei, joi și vineri mercurul din termometre va urca chiar și până la 26 de grade Celsius.

VREMEA JOI

Joi, vremea se va menține mult mai caldă decît în mod normal. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18…20 de grade pe litoral și 26…27 de grade în sudul și sud-vestul ţării, la Drobeta Turnu Severin, anunță REALITATEA TV.

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană și în deltă. Dimineața, în zonele joase de relief îndeosebi din centru, sud și est, pe arii restrânse va fi ceață.

În București, vremea se va menține caldă. 8-10 grade dimineata si 25-26 de grade la amiaza. Vor fi condiții de ceață, dimineața.

Citeste si...  Marcel Ciolacu le cere liberalilor să îl izoleze pe Florin Cîțu

VREMEA VINERI

Vineri, valorile termice vor caracteriza, în continuare, o vreme mai caldă decât în mod obișnuit la această dată.

Temperaturile maxime vor avea valori de la 17…19 grade pe litoral, până în jurul a 27 de grade în sudul Banatului și sud-vestul Olteniei, la Resiţa şi Drobeta Turnu Severin. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va avea ușoare intensificări pe crestele montane. Dimineața, în zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceață.

În Bucureşti, o vreme mai caldă decât în mod normal la această dată. 9…10 grade dimineata in oras si spre 7 grade în zona preorășenească si la amiaza, 24-25 de grade.