Casa Regală a României a transmis că Alteţa Sa Regală Principesa Sofia a ajuns în Elveţia, la reşedinţa privată a Majestăţii Sale Regelui, unde ca sta alături de tatăl său până la sfârșitul săptămânii. În aceaste zile, programul public din România va fi ținut de Principesa Margareta.

„Luni, 20 noiembrie 2017, Alteţa Sa Regală Principesa Sofia a sosit în Elveţia, la reşedinţa privată a Majestăţii Sale Regelui, pentru a sta alături de tatăl său de-a lungul acestei săptămâni”, a anunţat Casa Regală.

Despre starea Regelui Mihai, informațiile nu îngrijorătoare. „Regele Mihai este îngrijit la domiciliu cu excepţională competenţă şi cu mare grijă de o amplă echipă medicală. Doctorii evaluează zilnic starea Majestăţii Sale. Medicii au transmis faptul că, în actuala stare în care se află Majestatea Sa, Principesa Moştenitoare Margareta poate să se întoarcă în România deocamdată, pentru a-şi relua activităţile publice. Medicii consideră prea riscantă deplasarea Regelui Mihai de la reşedinţa privată la spital. Ei sunt unanimi în recomandarea ca tratamentul administrat Majestăţii Sale să se concentreze acum pe prevenirea suferinţei şi pe păstrarea confortului fizic şi psihologic al Suveranului”, se arată într-un alt comunicat.

Citeste si...
Ironii maxime! Petre Daea râde de ouăle lui Varujan Vosganian: 'A zburat prea departe cu imaginația'