Temperaturile încep să scadă în toate regiunile. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și izolat în rest, îndeosebi în sud-estul teritoriului.

Mâine, vremea se va răcori în toate regiunile. Cerul va avea înnorări temporare și, mai ales în timpul nopții, va ploua în vest și nord-vest, unde izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate. În restul teritoriului, ploile vor fi slabe și doar pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană și în Delta Dunării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 24 de grade, iar cele minime se vor situa între 6 și 13 grade.

Azi, în București, cerul va avea înnorări temporare, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 10…11 grade.

Luni, vremea va fi în general închisă. Temporar va ploua în majoritatea regiunilor, iar la munte, la altitudini mari, vor fi precipitații mixte. Cantitățile de apă vor fi, pe arii restrânse, mai însemnate. Vântul va avea intensificări locale, cu viteze mai mari în zona montană. Temperaturile maxime vor continua să scadă și se vor încadra în general între 12 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 14 grade.

Luni, în București, vremea va fi închisă și temporar va ploua, îndeosebi în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 11 grade.

Citeste si...  LIDERUL GALERIEI STELISTE, condamnat la 7 ani și 6 luni de ÎNCHISOARE

Marți, în țară, vremea se va menține în general închisă. Va ploua pe arii extinse în sudul, estul și centrul țării și local în rest. La munte, cu precădere la altitudini mari, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și izolat în rest, îndeosebi în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor continua să scadă, se vor situa în jurul celor normale pentru această dată și se vor încadra între 8 și 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 14 grade.

În București, vremea se va menține închisă și temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 8…9 grade.

În perioada 25 octombrie, ora 09 – 28 octombrie, ora 09, vremea se va ameliora treptat sub aspectul precipitațiilor. Valorile termice se vor situa ușor sub cele normale pentru sfârșit de octombrie.

În București, vremea se va ameliora treptat sub aspectul precipitațiilor, dar va fi ușor mai rece decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii octombrie.