Într-un comunicat oficial postat pe site și pe pagina de Facebook, conducătorii clubului oltean au anunțat că ”ruptura” dintre Victor Pițurcă si club Craiovean s-a făcut de comun acord.

”Clubul Universitatea Craiova și antrenorul principal au hotărât de comun acord rezilierea contractului la cererea domnului Victor Pițurcă. Această cerere a fost fundamentată de domnia sa prin prisma faptului că dorința de a câștiga campionatul nu a fost susținută de către club. Îi dorim mult succes!”, au anunțat craiovenii.

Cristiano Bergodi e principalul favorit să preia Craiova
Conform surselor Digi Sport, italianul Cristiano Bergodi este principalul favorit să-l înlocuiască pe Pițurcă. Fostul tehnician al Voluntariului are experiență în România și, în plus, se află în relații foarte bune cu patronul Mihai Rotaru.

Citeste si...
Atac violent la adresa noii conduceri de la FRF: Testat de Victoraş Iacob? Este penibil!

O altă opțiune pentru banca Universității este Eugen Neagoe, și el liber de contract, după ce a părăsit-o pe FC Hermannstadt. Deși ar fi o variantă pe placul oltenilor, situația lui Neagoe e complicată. Tehnicianul a pregătit deja două echipe de Liga 1 în acest sezon și ar putea prelua o altă grupare abia în vara lui 2020.

Cristiano Bergodi, principalul favorit să ocupe postul lăsat de Pițurcă, a avut un an foarte slab la Voluntari. După 21 de etape disputate, echipa ilfoveană
este ultima în clasament, cu doar opt puncte acumulate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.