Managerul sportiv al clubului de fotbal Universitatea Craiova, Silvian Cristescu, a declarat, duminică noaptea, că antrenorul echipei Dinamo, Eugen Neagoe, care este internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, a suferit un infarct în momentul în care şi-a pierdut cunoştinţa în timpul partidei de pe Arena Naţională, informează Agerpres.

Silvian Cristescu şi alţi doi oficiali ai grupării oltene l-au vizitat duminică noapte la spital pe Eugen Neagoe, căruia i s-a făcut rău și și-a pierdut cunoștința în timpul meciului dintre Dinamo și Universitatea Craiova, care s-a desfășurat pe Arena Națională.

„Deocamdată i s-a făcut o investigaţie, este stabil, i s-a făcut o coronografie. Nu s-a descoperit nimic deocamdată şi va rămâne sub observaţie două zile. Îi ţinem pumnii. Era adormit, nu puteam să vorbim cu el. E vorba despre un infarct, da”, a afirmat Cristescu la ieşirea din spital.

„M-am speriat când l-am văzut, nu înțelegeam de ce nu pleacă ambulanța”
Silvian Cristescu susţine că nu se pune problema ca Neagoe să renunţe la meseria de antrenor în urma acestui incident. „Asta e meseria, noi ne-am ales-o. Nu putem să ne dăm la o parte. Cum să nu mai poată să antreneze? Sunt atâţia antrenori care au probleme cu inima şi au putut să o facă mai departe. Nu ştiu dacă va continua la Dinamo, eu l-aş sfătui deocamdată să ia o pauză. Aşa e la cluburile mari, cu presiune. În primă fază, m-am speriat când l-am văzut, pentru că nu înţelegeam de ce nu pleacă ambulanţa. Dar până nu l-a stabilizat, nu a plecat ambulanţa. Sincer, nu ne-am mai putut bucura de victorie în seara asta”, a mărturisit Silvian Cristescu.

Citeste si...  Contrabanda cu țigări păgubește statul român cu trei miliarde de lei pe an. Reportaj pe frontieră

Reprezentanții Dinamo nu au făcut declarații despre starea lui Eugen Neagoe
Din partea clubului Dinamo l-au vizitat la spital pe antrenorul Eugen Neagoe secretarul general Bogdan Bălănescu şi un oficial din cadrul departamentului de marketing. Aceştia nu au dorit să ofere declaraţii reprezentanţilor mass-media la ieşire.

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Eugen Neagoe, a suferit, duminică seara, în timpul partidei cu Universitatea Craiova, din cadrul etapei a doua a Ligii I, o sincopă şi a fost nevoie de intervenţia medicilor de pe ambulanţa aflată la Arena Naţională pentru a-i acorda primul ajutor.

În minutul 25 al partidei, arbitrul Istvan Kovacs a fluierat întreruperea partidei şi a permis intrarea ambulanţei pe teren până la banca tehnică a echipei Dinamo, unde antrenorul Eugen Neagoe era căzut în stare de inconştienţă.

Tehnicianul a fost suit pe targă şi urcat în ambulanţă unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, medicii folosind şi un defibrilator.

După aproximativ 15 minute, antrenorul dinamovist a părăsit Arena Naţională în ambulanţa în care i s-a acordat primul ajutor.

După acest eveniment nefericit, echipa de fotbal Dinamo a fost învinsă, duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală, de formaţia Universitatea Craiova cu scorul de 2-0 într-o partidă contând pentru etapa a doua a Ligii I.