Eugen Neagoe a ajuns acasă, după infarctul miocardic suferit duminică seară, în timpul meciului Dinamo – Universitatea Craiova 0-2. Starea tehnicianului este stabilă, iar acesta a dezvăluit ce va urma pentru el în perioada următoare.

”Doctorii mi-au spus că m-am născut a doua oară. Ăsta e primul lucru care îmi vine în minte din tot ce mi-au transmis. Trebuie doar să iau câteva pastile. În următoarea săptămână, câte 3 pe zi, apoi câte două pe zi alte șapte zile și în a treia săptămână o singură pastilă”, a spus Neagoe, pentru Gazetă.

Neagoe a explicat și ce a trăit în prima repriză a meciului de pe Arena Națională, înainte să i se facă rău. Înaintea partidei, tehnicianul s-a simțit foarte bine, explicând și faptul că a fumat puține țigări în orele dinaintea derby-ului.

”După ce a început meciul, cam prin minutul 10 am simțit că amețesc. M-am dus și m-am așezat pe bancă. Apoi, m-am mai ridicat, am mai strigat la băieți, dar iarăși am amețit. Atunci i-am zis secundului Moga să-l cheme pe doctorul Bătineanu.

Citeste si...  Gheorghe Hagi, dat în judecată de TVR

A venit, s-a așezat lângă mine și mi-a dat niște apă plată cu vitamine. Nu mai știu nimic. De acolo s-a rupt filmul pentru mine”, a mai spus antrenorul de 51 de ani.

Florin Prunea speră ca Eugen Neagoe să rămână alături de Dinamo
Chestionat cum comentează faptul că CFR Cluj l-ar fi ofertat deja pe Neagoe, managerul general al ”câinilor” a replicat: ”Eu sper ca el să aleagă Dinamo, nu CFR! Eu cred că, în aceste luni, a demonstrat că este un om de caracter. Indiferent ce s-a întâmplat, a fost lângă Dinamo!”.

Într-un final, Prunea a mai spus că nu este cazul să se mai discute acum în spațiul public dacă Dinamo îl mai vrea sau nu pe Neagoe.

„Sunt convins că el va alege Dinamo. Mai trebuie să discutăm acum asta?”