Antrenorul Darren Cahill i-a lansat invitația fostului lider mondial Kim Clijsters, luni, de a juca în proba de dublu alături de eleva sa, Simona Halep. Belgianca, în vârstă de 36 de ani, va reveni pe terenul de tenis în martie 2020, la aproape opt ani după ce se retrăsese, scrie Mediafax.

Într-o postare făcută pe Instagram, Clijsters și-a anunțat fanii cum decurg antrenamentele și momentul în care va reveni pe teren, iar Darren Cahill a scris: „Dublu cu Simo? Ne-ar plăcea să putem face asta cândva, în 2020. Crăciun fericit, Kimmie!”.

„Ultimele săptămâni au trecut cu bine. Genunchiul meu este mult mai bine, dar nu este complet restabilit. Mai trebuie să fiu răbdătoare un pic”, a transmis fostul lider mondial, care va reveni pe teren în luna martie.

Citeste si...  Americanii trimit în Rusia 200 de ventilatoare

Kim Clijsters are 41 de titluri WTA în palmares, la simplu, printre cele mai importante numărându-se cele de la Australian Open, US Open și Turneul Campioanelor. De asemenea, ea a obținut 11 titluri și la dublu, fiind lider mondial în ambele probe.

Belgianca a jucat ultimul meci oficial în august 2012, la US Open.