Actorul profită din plin de vacanţa în Bahamas

antonio

Antonio Banderas şi Melanie Griffith se afla acum in vacanta in Bahamas, iar actrita a urcat pe Twitter o fotografie cu sotul sau de pe un iacht, surprins intr-un moment de fericire suprema. La 56 de ani, Banderas afiseaza inca un fizic de invidiat.

Considerat odata unul dintre cei mai sexy barbati ai lumii, Antonio Banderas se ridica inca la inaltimea asteptarilor si arata in forma maxima pentru cei 56 de ani ai sai. Mandra lui sotie, Melanie Griffith, a tinut sa impartaseasca cu followerii ei de pe Twitter o fotografie cu Antonio de pe iachtul unde isi petrec vacanta.

banderas-yacht

Ulterior, Melanie a urcat o fotografie cu vederea din jacuzzi-ul lor, plasat chiar in partea din fata a ambarcatiunii.

Melanie si Antonio Banderas formeaza unul dintre cele stabile cupluri din lumea celebritatilor, cei doi fiind casatoriti de mai bine de 18 ani. Si-au unit destinele in anul 1996 si au impreuna o fiica, Stella, in varsta de 17 ani.

melanie-copii

Melanie mai are doi copii din casniciile ei anterioare. In urma mariajului sau cu Don Johnson s-a nascut Dakota (23 ani), iar Alexander (27 ani) a venit pe lume in urma relatiei ei cu Steven Bauer.

Antonio Banderas si Melanie Griffith vor avea un program incarcat de cum se vor intoarce din vacanta. Vor incepe imediat turneul de promovare al thriller-ului spaniol “Automata”, in care amandoi joaca rolurile principale, iar apoi Banderas devine regizor pentru urmatorul film al lui Melanie. Drama “Akil” va avea premiera anul viitor si urmareste povestea unui tanar african care isi paraseste tara sa natala pentru a-si construi o noua viata cu o femeie americana.

Citeste si...  A apărut calendarul cu cea mai flexibilă femeie din lume