Despre Antonia s-a scris în ultimele săptămâni că ar fi însărcinată, după ce artista a apărut în niște poze cu o burtică suspectă. Deși artista și Alex Velea nu au detalii, artistul a făcut un anunț neașteptat în direct, în ca drul emisiunii „Acces Direct”, pe care o prezintă alături de Simona Gherghe.

 

Alex Velea nu se mai ferește și și-a anunțat fanii că el și Antonia vor să mai facă un copil. Ei mai au împreună doi băieței, Dominic și Akim, iar Antonia mai are o fetiță din mariajul anterior cu Vincenzo Castelano.

Artistul, și mai nou przentatorul TV,  a mărturisit în timpul emisiunii „Acces Direct” că este singur acasă cu Antonia, pentru că cei doi copii ai lor, Dominic și Akim, sunt plecați la bunici. Mai mult, Velea a surprins pe toată lumea, dezvăluind  ce planuri are cu frumoasa lui soție.

Citeste si...  420.000 de euro pentru O INJECŢIE MORTALĂ. Un medic ORL din Târgu Jiu, condamnat pentru MALPRAXIS

„Copiii sunt plecați puțin la Craiova. Suntem singuri acasă, mai facem unul!”, a spus Alex Velea la „Acces Direct”.

Zvonurile că Antonia este însărcinată cu al  patrulea copil după ce cei doi au postat pe Instagram imagini cu ei de la o nuntă, unde au fost nași, iar rochița a lăsat la vedere o burtică de graviduță.