Tatăl ei adoptiv o ţine de mână în marile momente de cumpănă!

antonia-tata
Mihai Iacobescu, de mana cu Antonia

 

Antonia (25 de ani) a devenit, din tânăra mereu cu zâmbetul pe buze, un monument de tristeţe. Aflată într-un proces greu şi încâlcit cu soţul ei, italianul Vincenzo Castellano (27 de ani), care refuză cu îndârjire să-i dea fetiţa, pe Maya (4 ani), solista părea că a clacat. Dar, când credea că se află la capătul puterilor, i-a venit un ajutor nesperat din partea lui Mihai Iacobescu, tatăl ei adoptiv, chiar dacă circulă zvonul că acelaşi bărbat ar fi aruncat-o pe solistă în stradă, în urmă cu şase ani.

De când Antonia a devenit celebră, Mihai Iacobescu, tatăl ei vitreg, își însoțește fiica la toate procesele. Mai mult, la ultima apariție, bărbatul a ținut să se arate extrem de afectuos cu Antonia, ținând-o de mână în fața ziariștilor

Grijile au copleştit-o şi au maturizat-o, în acelaşi timp, pe Antonia, care mai are puterea să zâmbească pe scenă, de dragul fanilor ei. Pe solistă, desemnată ani la rând drept cea mai frumuşică artistă de pe la noi, o aşteaptă două mari hopuri: procesul de divorţ, dar şi cel de custodie a fiicei lor, Maya, pe care Vincenzo o ţine bine păzită în Italia şi nici că are de gând să o lase la Bucureşti.

În paralel cu toate aceste necazuri, vedeta mai are un mare of. Este vorba despre un secret pe care a reuşit să-l ţină până acum departe de urechile lumii. Ea se gândeşte adesea la tatăl ei natural, pe care nu l-a cunoscut nici până în ziua de azi şi pe care-l caută cu disperare prin întreaga ţară. Bărbatul s-a despărţit de Denise, mama vedetei, pe când Antonia era doar un bebeluş. Între timp, frumoasa mămică a solistei s-a recăsătorit cu Mihai Iacobescu şi, pe când cântăreaţa avea doar cinci ani, au plecat cu toţii în America, în speranţa unei vieţi mai bune. Soţul Denisei a prins drag de frumuşica fetiţă, a adoptat-o şi i-a dat numele lui de familie.

Antonia denise-iacobescu.jpg
Denise Iacobescu

Cei trei au trăit ani buni în statul Utah şi apoi în Las Vegas, unde de altfel Antonia a absolvit liceul. Doar că, după 13 ani petrecuţi peste Ocean, vedeta a fost nevoită să revină în ţară. Nu mulţi ştiu, dar, pe vremea când ea era o anonimă, tatăl ei adoptiv avea să se îndrăgostească de o altă femeie, aşa că a revenit la Bucureşti doar împreună cu Antonia. Apropiaţii lor susţin că cei doi s-ar fi certat şi că Mihai Iacobescu şi-ar fi aruncat fiica în stradă, lăsând- o fără ajutor financiar! Mai mult, ea a fost dată afară din casă fără să apuce să-şi ia din şifonier hainele. Antonia s-a îmbrăcat o perioadă bună de timp cu rochiţele şi blugii căpătaţi de la o prietenă. Imediat după acest episod, ea l-a cunoscut pe Vincenzo, a cărui familie a îndrăgit-o pe loc.

Acum însă, când ea îşi caută tatăl natural, când neamurile din Italia ale soţului ei au renegat-o, dar şi când Alex Velea, iubitul său, s-a dat la fund, cuiva i s-a făcut milă de situaţia deplorabilă prin care trece senzuala solistă şi s-a grăbit să o susţină moral. Este vorba despre tatăl ei adoptiv, care, săptămâna trecută, a apărut cu Antonia de mână, la judecătorie, în semn de solidaritate. Mihai Iacobescu este contrariat de faptul că Antonia îşi caută tatăl natural, cu atât mai mult cu cât el a crescut-o pe artistă: “Certificatul de naştere vorbeşte. Eu sunt tatăl ei, nu ştiu de ce apar acum astfel de atacuri, care nu au legătură cu procesul ei. Am întrebat-o pe Antonia despre acest lucru, că îşi caută tatăl, nu am idee ce prostii a făcut… Nu mi-a dat nici un răspuns. Nu eu am dat-o afară din casă, Antonia a vrut să stea cu Denise când aceasta s-a întors din America. Eu şi mama Antoniei am divorţat în SUA, în 2005, apoi m-am întors în ţară, împreună cu fiica mea (n.r.- Antonia), pentru că o cunoscusem pe actuala mea soţie”, ne-a povestit Mihai Iacobescu.

Antonia maya.jpg
Micuta Maya

Denise Iacobescu, mama Antoniei, şi-a refăcut şi ea viaţa după divorţul din 2005 de Mihai. La un an după ce fostul soţ s-a întors în România, împreună cu Antonia, cea care i-a dat viaţă artistei a revenit şi ea, spăşită, la Bucureşti. Potrivit unor zvonuri, femeia ar fi fost deportată în România, după ce a fost prinsă fără acte legale, în America. Motiv pentru care, atât ea, cât şi Antonia, au interzis să pună piciorul în SUA. Denise Iacobescu lucrează ca vânzătoare de bijuterii, la un hotel de cinci stele. Are 43 de ani şi o siluetă de invidiat.

Procesul dintre Antonia şi soţul său, Vincenzo Castellano, pentru fetiţa pe care aceştia o au împreună s-ar putea muta în Italia, după ce, la termenul trecut, avocaţii italianului au susţinut că judecătorii români nu sunt competenţi să hotărască soarta micuţei, care ar avea numai cetăţenie italiană. În aceste condiţii, magistraţii vor decide astăzi dacă reţin dosarul pentru a-l judeca ori îl vor trimite autorităţilor din Peninsulă.

antonia vincenzo.jpg

Solista a trăit alături de soţul său o dragoste cu năbădăi, care s-a desfăşurat pe o perioadă de cinci ani. Potrivit unei persoane apropiate fostului cuplu, artista era pe cât de îndrăgostită, pe atât de geloasă pe orice femeie care se apropia prea mult de Vincenzo al ei: “În urmă cu câţiva ani, Antonia a bătut o fată, într-un club de noapte, întrucât i s-a părut că-i face ochi dulci lui Vincenzo. Era foarte geloasă şi agresivă cu toate femeile care îi dădeau târcoale soţului ei”, a mărturisit în presă sursa mai sus menţionată.

 

 

Citeste si...  Gica Hagi, REACŢIE BOMBĂ despre disputa ARMATĂ - STEAUA