Antonia a acceptat propunerea de a face parte din juraţii show-ului „KidSing”, şi a povestit pentru Click! cum e să lucreze cu copiii. Ne-a povestit despre Maya, fiica ei, şi cum se relaxează după o zi plină. În această seară o veţi revedea pe Antonia la Kanal D, când încep semifinalele Galelor KIDSing.

antonia

Click!: Ce a însemnat experimentul KidSing pentru tine?

Antonia: Emisiunea “KIDSing” e un proiect special pentru mine, prima emisiune la care particip în calitate de jurat, o nouă experienţă pentru mine ca artist. E frumos să lucrezi cu copiii, în acelaşi timp, e dificil să îi jurizez pentru că sunt mici, sensibili. Dar îmi sunt dragi şi abia aştept să vedem cine va câştiga prima ediţie “KIDSing România”.

Click!: Cum te-ai înţeles cu colegii tăi din juriu? Dar cu Dan Bordeianu şi Theo Rose, coprezentatorii showului?

Antonia: Foarte bine! Willmark şi Gabi sunt doi oameni foarte frumoşi, speciali, au grijă de mine şi mă susţin. Sunt veseli, ne distrăm împreună. Îi apreciez foarte mult atât ca oameni, cât şi ca profesionişti. Dan e, de asemenea, un om extraordinar, vesel, pus pe şotii, dar foarte serios când vine vorba de munca lui şi de ceea ce are de făcut. Iar Theo e o fată cu mult talent, foarte carismatică, sunt sigură că va ajunge departe.

Click!: Lui Theo i-ai dat sfaturi legate de muzică?

Antonia: Nu, i-am spus doar că are o voce foarte bună, cântă foarte frumos, sigur va evolua şi va deveni un artist cunoscut în industria muzicală din România.

Click!: Ai participa la sezonul doi din “KidSing”?

Antonia: Dacă timpul îmi va permite şi la fel bebe, probabil ne vedem şi în sezonul doi. Acum trebuie să ne concentram pe finalul acestui prim sezon. Sunt foarte curioasă cine va fi câştigătorul.

Click!: Au existat părinţi ai copiilor care au fost nemulţumiţi de jurizarea pe care le-ai făcut-o?

Antonia: Părinţii sunt subiectivi, e vorba de copilul lor şi îi înţeleg perfect. Au mai fost părinţi nemulţumiţi, însă pot spune foarte sincer că sfaturile pe care le-am dat copiilor atât eu, cât şi colegii mei Gabi şi Willmark sunt spre binele concurenţilor, pentru ca ei să poată evolua.

Click!: Dacă Maya ar participa la un concurs muzical şi nu ar fi aleasă, ai interveni pentru ea?

Antonia: Nu aş interveni pentru ea, pentru că şi un astfel de eşec e o experienţă de viaţă. Probabil în acel moment nu a fost pregătită şi data viitoare, va veni mult mai bine pusă la punct şi va merge mai departe.

Click!: Ce crezi că îşi va dori fiica ta să facă atunci când va fi mare?

Antonia: E puţin devreme să îmi dau seama ce îşi va dori sau ce i se potriveşte, dar îi place mult să cânte, să joace, să interpreteze roluri, să danseze. Şi e talentată.

Click!: Ce face Antonia atunci când nu filmează sau nu cântă?

Antonia: Mă relaxez, dorm, merg la sală, mă văd cu prietenele, merg la cumpărături, la masaj de relaxare în cazul în care timpul e un pic mai liber.

Click!: Cum reuşeşti să faci slalom prin programul tău şi aşa de încărcat?

Antonia: Nu e uşor de multe ori. Uneori, mi-aş dori să stau pur şi simplu să ma odihnesc, dar…nu mă plâng.  Odată ce ajung şi mă apuc de treabă, uit de oboseală.

Click!: Cum te relaxezi după o zi de lucru plină?

Antonia: Dorm, mă uit la un film, ascult muzică.

Click!: Eşti gata de lansarea unui album?

Antonia: Sunt gata şi sper ca acest lucru să se întâmple curând.

Citeste si...
Băiețelul Antoniei și al lui Alex Velea a împlinit 3 ani. Dominic s-a făcut băiat mare