În urmă cu numai zece zile, Antonia a trecut prin clipe cumplite! Bunicul frumoasei brunete, Mihail Iacobescu, a fost internat de urgență în spital și a fost supus unei intervenții chirurgicale. El a ajuns pe mâna medicilor în stare critică, iar Antonia a fost extrem de afectată de starea acestuia.

După ce a acuzat dureri în zona stomacului, bunicul Antoniei a fost operat de urgență. După intervenție, bărbatul a rămas la Terapie Intensivă, însă starea lui este stabilă. Antonia a urcat pentru prima oară pe scenă, după sperietura pe care a tras-o în urmă cu zece zile. Ea a susținut un concert la Iași, unde a fost încă vizibil afectată, scri cancan.ro

„S-a întâmplat rapid! Bunicul Antoniei s-a simţit rău şi a fost internat. După o serie de investigaţii importante, el a fost supus unei intervenţii chirurgicale dificile! Din fericire, operaţia a decurs bine şi starea lui s-a mai ameliorat, intr-un timp scurt! Este adevărat, bătrânul se află la Terapie Intensiva, însă situaţia lui este una bună si, din fericire, nu au existat nici complicaţii!”, au povestit apropiații AntonieI.

Citeste si...  Antonia, filmata in timp ce inhala heliu dintr-un balon.

Antonia a fost foarte afectată de ceea ce a pățit bunicul ei. Potrivit unor surse din spital, cântăreața a fost văzută zilnic pe holurile unității medicale. Timp de o săptămână, vedeta a refuzat să meargă la studioul muzical pentru a se ocupa de proiectele ei. Abia în urmă cu câteva zile, Antonia s-a urcat pe scenă pentru prima oară după ce bunicul ei a fost operat de urgență.