Cânăreața Antonia (29) este o familistă convinsă și speră că, într-o bună zi, va putea soluționa conflictul cu fostul soț și obține custodia fiicei lor, Maya . Până acest lucru se va putea realiza, Antonia o vizitează cât de des poate pe micuță în Italia, acolo unde copila locuiește. Relația dintre ele este una foarte strânsă, în ciuda distanței care le desparte, iar artista o răsfață așa cum știe mai bine ori de câte ori are ocazia.

Antonia și Alex Velea se află zilele acestea în Italia pentru a petrece timp cu fiica artistei din mariajul cu fostul soț. Pentru a marca evenimentul într-un mod special, Antonia și Maya au decis să facă ceva ieșit din comun: două tatuaje identice.

Este vorba despre două desene temporare care se vor șterge în câteva zile, căci Maya este prea tânără pentru a-și imprima pe piele ceva permanent. ” Tatuaje temporare” , a scris Antonia pe contul de socializare, în dreptul fotografiei pe care a încărcat-o pe pagina personală a unui cont de socializare pentru a împărtăși momentul cu prietenii virtuali care îi urmăresc activitatea din mediul online. 

Antonia și Maya și-au făcut tatuaje temporare
Foto:Arhivă personală

Nu doar Antonia este fericită de faptul că a revăzut-o pe Maya, ci și Alex Velea. Acesta a încărcat pe Instagram un scurt filmuleț care îș înfățișează pe el și pe Maya plimbându-se de mână. Soliștii i-au făcut toate poftele fetiței, ducând-o la piscină, la plimbare în Napoli și la cumpărături. 

Citeste si...  Antonia vorbeşte despre complexul care i-a chinuit copilăria şi ce înseamnă acceptarea de sine a fiecărei femei

Până când conflictul dintre Antonia și Vincezo Castellano se va rezolva definitv Antonia va fi nevoită să străbată constant drumul România-Italia dacă dorește să își aline dorul. Important este faptul că un prim pas a fost făcut. După aproximativ doi ani de procese, instanța l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor săi.

Alex Velea și fetița Antoniei, la plimbare de mână prin Napoli
Foto:Arhivă personală

Nu de puține ori, Antonia a vorbit despre dorința de a fi aproape de fiica ei. „Viaţa nu este chiar aşa cum am plănuit-o, cu multe urcuşuri şi coborâşuri, şi faptul că nu te-am putut avea alături de mine a fost foarte dificil pentru mine, dar îţi promit că voi face tot ce pot să fiu cea mai bună mamă şi un adevărat model pentru tine, şi fac tot posibilul ca să fim împreună. Se va întâmpla asta… 7 ani de iubire pură, şi mulţi alţii. La mulţi ani, Prinţesă”, a fost mesajul pe care artista i l-a transmis fiicei sale atunci când aceasta a împlinit șapte ani.