Klaus Iohannis au devenit ţinta ironiilor fostului preşedinte al PNL Crin Antonescu. Motivul l-a reprezentat mitingul organizat de ACL, joi, în faţa Palatului Victoria. Potrivit lui Antonescu, cei din ACL mai bine nu organizau mitingul, având în vedere că au participat doar „câteva sute de oameni”. Totodată, acesta a precizat că în politică a auzit de greva foamei, nicidecum de „greva vorbirii”.

antonescu_iohannis_52159200

„Aş spune fără niciun fel de ironie ca pentru opoziţie este important aşa: când eşti un partid cu peste 50 de vicepreşedinţi, nu faci manifestaţii în stradă cu câteva sute de oameni. Îi bagi într-o aulă. Când ieşi în stradă, aduci câteva mii. Dacă faci o manifestaţie de protest înseamnă că vrei să spui ceva, şi atunci spui. Că de greva foamei am auzit, de greva vorbirii în politică încă nu. Dincolo de ceea ce poate parea o ironie, foarte sincer cred ca e un moment foarte bun şi pentru Klaus Iohannis, principalul contracandidat disident al domnului Ponta, şi pentru opoziţie, de a profita şi de a largi această breşă, în spiritul în care spuneam!”, a declarat Crin Antonescu, citat de stiripesurse.ro.

PNL şi PDL (ACL) au organizat joi, în faţa Guvernului, un protest faţă de adoptarea ordonanței de urgenţă care permite aleşilor locali să-și schimbe partidul fără să piardă mandatul.

Citeste si...  Defecte pe care le au femeile si care ii alunga pe barbati.