Antonescu îl lovește fatal pe Predoiu! Mesaj halucinant pentru liberali înainte de Congres!

Prin intermediul unei postari pe o pagina de socializare, chiar dacă recunoaștea de curând că nu este un mare fan al acestora, Crin Antonescu l-a desființat pe Cătălin Predoiu precizând că prezidențiabilul PDL nu are nici cea mai mică șansă să candideze la alegerile din toamnă și că decizia este una foarte simplă: el sau Klaus Iohannis.

”Sunt de părere în continuare că în privinţa desemnării candidatului la prezidenţiale, trebuie luată o decizie rapidă în acest sens. Cred că foarte repede trebuie începute aceste cercetări, aceste evaluări, aceste decizii. Şi ca să fiu foarte sincer, eu nu cred că avem nevoie de foarte multe sondaje.

Cu tot respectul, foarte sincer, şi pentru domnul Predoiu, şi pentru PDL. întrebarea dreptei este, după părerea mea, în acest moment, dacă este Klaus Iohannis, sau dacă sunt eu”, a precizat Crin Antonescu cu doar câteva ore înainte de startul Congresului extraordinar al PNL.

Așadar, Crin Antonescu apasă pedala de accelerație și pare că își dorește din nou să intre în cursa prezidențială. Rămâne de văzut cine va ieși câștigător în batalia sondajelor sau mai degrabă în bătălia din culise, dacă Antonescu sau Iohannis.

Citeste si...  Klaus Iohannis i-a lăsat fără medalii