„Este indecent să vorbeşti în campanie despre salturi cu paraşuta sau despre intrarea lui Băsescu la puşcărie”

  Crin-Antonescu

Crin Antonescu, presedintele Partidului National Liberal (PNL), a declarat duminica la intalnirea cu membrii liberali din judetul Galati desfasurata la Teatrul Muzical din urbea de la malul Dunarii ca foarte putini candidati din aceasta

“Din pacate, in aceasta campanie electorală am constatat cu mahnire faptul ca majoritatea celor implicati nu discuta nimic despre proiecte si Parlament European. Este indecent sa vorbesti despre salturi cu parasuta sau sa precizezi cand va intra Traian Băsescu la inchisoare. Trebuie sa recunosc ca sunt doua subiecte oarecum interesante dar nu cred ca isi au locul intr-o campanie electorală pentru Parlamentul European. PNL trebuie sa faca fata unui veritabil atac psihologic, pentru ca singurul scop al PSD-ului este ca PNL sa obtina un scor de sub 20% la europarlamentare”, a declarat Crin Antonescu.

“Pentru toti cei care isi doresc ca Romania sa nu revina in anul 2004 trebuie sa vina alaturi de liberali care reprezinta singura forta reala de dreapta de la noi. In România dreapta inseamna PNL. Liberalii sunt singurii care vin in fata cetatenilor cu un program bine stabilit, cu proiecte bine stabilite spre deosebire de contracandidatii nostri fie ca este vorba de PSD sau de alte partide”, a mai spus liderul liberal.

 

Citeste si...  Protest in Piata Victoriei, de Ziua Nationala
loading...