Șefii Antenei 1 au decis să renunțe la emisiunea lui Dan Capatos, ”Un show păcătos”.
Emisiunea lui Capatos are mai bine de 9 ani și pare să fi ajuns la final. Anunțul a fost făcut chiar de Dan Capatos în edmisiunea din 15 decembrie. Acesta a spus că a fost ultima ediție a emisiunii pe care o prezintă de aproape un deceniu.

Totuși, Dan Capatos nu dispare de pe sticlă iar anul nou începe cu schimbări majore. Începând cu 2017 va apărea un nou proiect. Dan Capatos a spus că noul late night show va începe în luna ianuarie.
”Această poveste care a început acum nouă ani se termină în această seară! (…) «Un show păcătos» dispare în culmea gloriei. Este show-ul care a înlăturat orice concurenţă (…) şi a ieşit întotdeauna învingător. (…) Pentru asta vă mulţumim, meritaţi să ne plăcăm înaintea voastră că aţi stat alături de noi 18 sezoane.

Puteam face această schimbare acum 5 ani, când s-a mutat în casă nouă – cred că 10 sezoane să stai în acelaşi décor… dar atunci ne-am gândit că era prea devreme. (…) Eu, Cruduţa, Cătălin, însă, odată cu noua casă pe care o vom primi din ianuarie va arăta cu totul şi cu totul diferit. (…)”, a declarat Dan Capatos în cadrul emisiunii ”Un show păcătos”.