URL scurt pentru acest articol: http://wp.me/p3Xcgf-X9f

Șefii Antenei 1 au decis să renunțe la emisiunea lui Dan Capatos, ”Un show păcătos”.
Emisiunea lui Capatos are mai bine de 9 ani și pare să fi ajuns la final. Anunțul a fost făcut chiar de Dan Capatos în edmisiunea din 15 decembrie. Acesta a spus că a fost ultima ediție a emisiunii pe care o prezintă de aproape un deceniu.

Totuși, Dan Capatos nu dispare de pe sticlă iar anul nou începe cu schimbări majore. Începând cu 2017 va apărea un nou proiect. Dan Capatos a spus că noul late night show va începe în luna ianuarie.
”Această poveste care a început acum nouă ani se termină în această seară! (…) «Un show păcătos» dispare în culmea gloriei. Este show-ul care a înlăturat orice concurenţă (…) şi a ieşit întotdeauna învingător. (…) Pentru asta vă mulţumim, meritaţi să ne plăcăm înaintea voastră că aţi stat alături de noi 18 sezoane.

Citeste si...  Iulia Albu mananca ouale gainei LouLou

Puteam face această schimbare acum 5 ani, când s-a mutat în casă nouă – cred că 10 sezoane să stai în acelaşi décor… dar atunci ne-am gândit că era prea devreme. (…) Eu, Cruduţa, Cătălin, însă, odată cu noua casă pe care o vom primi din ianuarie va arăta cu totul şi cu totul diferit. (…)”, a declarat Dan Capatos în cadrul emisiunii ”Un show păcătos”.