De ce artistul îşi încordează muşchii în preajma cântăreţei!

lesko-stratan

 Cei doi îşi petrec foarte mult timp unul în compania celuilalt, însă nu e vorba despre vreo poveste de dragoste, ci despre o colaborare profesională. Astfel, Pavel Stratan o vizitează adesea acasă pe Anna Lesko pentru a repeta coregrafia în sala ei de dans.

De ceva timp, Anna Lesko are un oaspete de seamă în vila sa din Capitală. Artistul de peste Prut îi calcă pragul destul de des şi se implică la fel de mult într-un proiect nou, demarat de basarabeancă. Este vorba despre Pavel Stratan, cu care Anna colaborează la una din recentele ei piese, “Leagănă barca”. Ce doi au filmat timp de şapte zile şi videoclipul pentru single-ul mai susmenţionat şi repetă de zor coregrafia pentru viitoarele show-uri.

Pavel Stratan

“Am făcut până acum patru şedinţe a câte două ore, împreună cu dansatoarele mele, la care se adaugă şi cele cu Pavel Stratan. Am repetat în sala mea de acasă. Colaborarea cu Pavel s-a dovedit a fi frumoasă, este un tip jovial, talentat, cu poftă de muncă şi în primul rând foarte modest, lucru pe care l-am apreciat imediat. Plin de idei şi foarte de ajutor, a contribuit la fiecare decizie, a găsit soluţii şi a pus umărul la treabă de fiecare dată când a fost nevoie. Sunt convinsă că vor fi guri rele care vor găsi nod în papură, dar eu le recomand să se binedispună urmărind- o pe Anna Lesko şi Pavel Stratan cum «Leagănă barca»”, a mărturisit Anna.

Pavel Stratan vrea să arate impecabil la concertele pe care le va avea cu senzuala solistă

 

Citeste si...  Vezi de ce berea trebuie baută cu spumă