Anna Lesko (39 de ani) a dorit să șocheze și i-a ieșit! Zilele trecute, ea și-a postat pe Instagram o fotografie, în care apare îmbrăcată doar până la brâu. Internauții au fost în delir, bombardând-o cu mesaje.

Mândră de trupul său, Anna Lesko s-a fotografiat ieri în oglindă, pe jumătate dezbrăcată, întrebându-și fanii dacă e oportun să poarte sau nu încălțăminte cu toc. Cui îi mai ardea de pantofii, căci internauții și-au oprit privirile pe corpul ei impecabil, întreținut cu sute de ore de sport, dar și cu diete. Imaginea, care a încins Internetul, i-a adus vedetei 5.000 de like-uri, în doar câteva ore.

Citeste si...  EDITORIAL. Băse, această Iulia Albu a politicii românești

Comentariile fanilor au fost demențiale: “Ești o bombă cu ceas sexy”, “Bunaciune!”, “Woww ești superbă ….cu toc”. Anna nu a renunțat la show-uri, având concerte pe bandă, iar timpul liber și-l petrece alături de Adam, fiul ei în vârstă de aproape patru ani. Ea și-a postat adesea fotografii pe Facebook, alături de băiețel, în timp ce se distrează la locul de joacă, în parc, ori pe covor, în timp ce ea îi citește povești.