Administraţia Naţională de Meteorologie  ANM anunţă ninsori în următoarele zile, în Capitală, precizând că stratul de zăpadă va ajunge la 6-10 cm. Temperaturile vor fi între minus trei grade şi un grad Celsius.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în noaptea de miercuri spre joi, în Capitală, vremea va fi în general închisă și se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare. Stratul de zăpadă nou depus va fi, în general, de 6-10 cm. Vântul va sufla slab și moderat, cu rafale de cel mult 30 km/h.

Temperatura minimă va fi de minus două grade şi minus un grad.

ANM informează că atât în ziua de joi, cât şi în noaptea de joi spre vineri vremea va fi în general închisă, cu precipitații.

“Acestea vor fi în general sub formă de ninsoare, însă există probabilitatea ca trecător să se semnaleze și lapoviță sau ploaie, ceea ce va determina apariția poleiului. În dimineața zilei de vineri, grosimea stratului de zăpadă se va situa în jur de 12-16 cm, izolat mai mare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi între minus 3 şi minus 1 grad”, se arată într-o informare a Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Citeste si...
Cod galben de viscol la munte. Ce zone sunt afectate

Vineri, cerul va avea înnorări și trecător va mai ninge slab, dar grosimea stratului de zăpadă nou depus va fi, cel mai probabil, nesemnificativă, anunţă ANM.

De asemenea, vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă va fi în jur de un grad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.