Creează haine pentru copii împreună cu Stella McCartney şi Disney

angelina-jolie-designer

Cu o luna inainte de lansarea peliculei in care joaca, „Maleficent”, mai exact in luna aprilie, Angelina Jolie va lansa, impreuna cu Stella McCartney si Disney, o colectie capsula de hainute pentru copii inspirate de povestea mult asteptatului film.

Total neasteptat, Angelina Jolie face echipa cu Stella McCartney si Disney pentru a lansa o colectie capsula de hainute pentru copii, inspirate din cel mai nou film al ei, „Maleficent”. Desi pentru Angelina Jolie este o experienta cu totul noua, nu la fel se intampla si in cazul Stellei McCartney. Aceasta din urma a mai colaborat cu Disney in anul 2010, lansand atunci o linie de costumase si bijuterii inspirate din filmul „Alice in Wonderland”, al lui Tim Burton. In plus, in 2009, a folosit personajele din Bambi intr-o campanie publicitara.

„Am fost intotdeauna un mare fan Disney. La fel a fost si mama mea, iar in copilarie am vazut toate filmele produse de ei, asa cum au facut majoritatea copiilor. Atunci cand s-a ivit aceasta oportunitate si am fost invitata de Angelina Jolie pe platourile de filmare, am profitat de ocazie”, a declarat Stella McCartney.

Colectia va fi disponibila incepand cu sfarsitul lunii aprilie, mai exact cu o luna inainte de lansarea in cinematografe a peliculei „Maleficent”, si va contine de la rochite de printesa si tricouri cu dragoni pana la sandalute si tenisi pentru cei mici. Hainutele se vor gasi in magazinele Stella McCartney si Disney, vor fi destinate copiilor cu varste intre 4 si 14 ani, iar preturile vor porni de la 75 de dolari, ajungand pana la 185 de dolari.

Important de stiut este ca 10% din incasari vor fi donate catre SOS Childern’s Village, o organizatie care ofera un acoperis deasupra capului copiilor nevoiasi.

Citeste si...  Hocus – Pocus politicus!