media-144765808466123100Toată România s-a „inflamat” în cazul lui Andrei Baciu, tipul de 28 de ani care era să ajungă ministrul Sănătăţii dacă nu se „dădea” pe Facebook, pozat în chiloţi.

„Maică, avea chiloţi curaţi! Era cam costeliv, dar stăteam să-mi ia tensiunea, chiar şi de mai multe ori!”, a spus o văduvă, pensionară, dintr-un sat de şes. Şi o „divorţată” s-a arătat indignată: Noi, doamnele trecute de 40 de ani, vrem tineri… politicieni! Îmi plăcea Andrei, nu ştiu cum aş putea da de el, că am probleme cu inima! Am fantezii cu tânărul ăsta, l-am şi visat noaptea trecută, mă consulta cu stetoscopul… avea elasticul rupt la chiloţi şi îi cădeau încet, jos, peste glezne…”, a şoptit o duduie plinuţă, blondă, pentru televiziunea FTHGRHNN, din Capitală.

Citeste si...  Apariţia bruscă a unei femei goale, poate inhiba un bărbat

Ideea este că, vorba premierului Dacian Cioloş, „ce dacă era în chiloţi?” La case mai mari, vezi Germania, cancelarul Angela Merkel a apărut goală. Şi-a uitat chiloţii acasă, iar acest lucru n-a împiedicat-o să ajungă prima doamnă şi domn al ţării. Şi, sincer, de o sută de ori mai bună e creaţa din spate, care, săraca, s-a dezbrăcat degeaba.

Aşa că era suficient ca pentru postul de ministru Andrei Baciu să apară în chiloţi. Se putea dezbrăca de tot, doar pentru funcţia de preşedinte, cum a făcut-o şi Merkel. În felul ăsta vedea şi „strada” dacă are ceva de ascuns…

Chiar, Iohannis o avea o poză dezbrăcat?

 • Mihai

  Este aproape sigur Angela Merkel. In fosta Republica Demorata Germana (RDG – in germana DDR) s-a practicat nudismul ca sport al maselor inainte de 1990. Era „gura lor de libertate” tolerata sau chiar incurajata de catre stat. Si nu are nici o legatura cu pornografia sau alte aberatii – asa cum binevoiesc unii la noi sa-si dea drumul la comentarii. Mai degraba noi suntem aici cei inhibati si anormali, dupa modul in care comentam. La fel si in priviinta rockului. Am citit in ultimele saptamani comentarii demne de talibanii din Afghanistan…

 • Mihail Vrabie

  pai de aia se uita base marinaru spanchi , a vazut romanika goala si cu pizda in sus ! dupa moda lui angela care ii da biberonul sa suga lui base marinaru dupa votul din 2012 !

  • EuChiarEu

   Vrabia, se stie, are creierul cam de 20 de grame si gandeste in consecinta

   • Mihail Vrabie

    pentru cine priveste corect se vede ca orice pasarica din natura e mai desteapta ca tine dobitoc euchiaeu , oricum vremea sa dati socoteala pentru ce ati facut in tara asta tu si spanchiul base marinaru si sa va duceti la puscarie SE APROPIE !

 • Calin Manta

  Merkel / o evreica care cu succes a distrus Europa la indemnul Grupului Bildenberg/sa se bage 100 de draci in capul lor /la toti