Ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu, a fost prezentă la festivitatea de premiere a câștigătorilor Olimpiadei Naționale de Istorie, desfășurată la Severin, care și-a încheiat astăzi lucrările. Întrebată ce părere are despre controversata restructurare a Guvernului, susținută de Liviu Dragnea, Ecaterina i-a tras acestuia, indirect, o scatoalcă: Nu este Guvernul unui singur om sau unui singur partid, e Guvernul țării!

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu, ministru al Educației Naționale, pare să îi ia partea premierului Viorica Dăncilă în bătălia internă din PSD. Ea s-a poziționat împotriva lui Liviu Dragnea, în ceea ce privește controversata idee de restructurare a Guvernului. Întrebată ce părere are despre asta, Andronescu a răspuns: „Eu cred că un Guvern trebuie să funcționeze. Pe orice cale, dar el trebuie să fie functional! Pentru că nu este Guvernul unei persoane, nu este Guvernul unui partid, este Guvernul acestei țări și el trebuie să funcționeze! Și cu asta am spus absolut tot!”

Citeste si...  Şeful ANAF, după şedinţa-maraton cu premierul: Nu am primit niciun ultimatum

Pe de altă parte, despre scoaterea informaticii de la examenul de la Bacalaureat, Andronescu a explicat că aceasta nu era o decizie și nici nu poate fi vorba de un asemenea gest.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.