Actorul a preferat să recurgă la această măsură, înainte să-şi piardă tot părul

andrei-duban-tata

Actorul de comedie şi prezentatorul TV Andrei Duban a recurs la o operatie de implant de păr după ce a început să-l piardă. Andrei Duban s-a hotărât să-şi facă implant de păr şi împreună cu reporterii de la Kanal D, de la WowBiz au mers la medic. După 6 ore de operaţie actorul a primit mai multe fire de păr printr-un implant nou nouţ. Actorul a venit în platoul emisiunii Wowbiz să povestească experienţa după ce a fost tun şi operat. Andrei a povestit că trei ore a durat extragerea firelor, alte 3 ore implantul lor şi că soţia sa, Graţiela, i-a fost alături pe tot parcursul acesteia. „Felix Popescu, doctorul, m-a rugat să dorm pe durata operaţiei ca să nu fiu prea energic”, a povestit actorul.

Duban implant

Soţia actorului a întrebat dacă poate să facă sex, după operaţie, însă a aflat că două zile nu are voie să-şi obosească soţul. Pentru că trebuie doar să protejeze operaţia. Andrei a mai povestit că peste 3000 de fire au fost scoase din părul lui şi au fost implantate în locul cu calviţie.

Soţia actorului a venit în emisiune şi i-a adus lui Andrei mai multe peruci cadou ca să le poarte până îi va creşte părul.

Citeste si...  Inna a pozat pe coperta unei dintre cele mai cunoscute reviste de fashion din lume!