Când dragostea e mare sunt şanse şi pentru contractele bănoase din publicitate

Andreea_Raicu_22d966d169

În perioada în care formau un cuplu, Andreea Raicu i-a făcut rost fostului ei iubit de două contracte importante de publicitate, în urma cărora Horia Tecău s-a ales cu o limuzină de 60.000 de euro şi cu încă 10.000 de euro, pentru reclama la un şampon.

10-raicu-bw_84d388e1a5

După ce a făcut reclamă la BMW, Andreea Raicu a pus o vorbă bună şi pentru Horia.

“Ban la ban trage”, spune o veche vorbă românească. Ei bine, Horia Tecău, sportivul care a câştigat peste un milion de euro din tenis, şi-a mărit conturile şi graţie idilei avute cu Andreea Raicu, fără a pune însă mâna pe rachetă.

Îndrăgostită până peste cap, vedeta TV n-a fost deloc zgârcită şi i-a pus pe tavă fostului iubit două contracte foarte avantajoase de publicitate, cu firme cu care, de altfel, a colaborat şi ea. Astfel, ca şi fosta sa iubită, Tecău s-a ales cu un BMW de toată frumuseţea, fără a scoate vreun ban din buzunar, de care este foarte mândru.

 “Indiferent dacă am mers la munte, pe viscol, sau pe litoral, cu patru genţi în portbagaj, m-am simţit în siguranţă, m-am simţit elegant şi sportiv. Îmi place maşina pe care o conduc şi am încredere în ea”, spunea tenismenul la scurt timp după semnarea contractului.

andreea_raicu_horia_tecau_65d470f30e

Cu doar câteva săptămâni înaintea despărţirii, Tecău s-a mai ales cu încă 10.000 de euro, după ce, tot la recomandarea Andreei Raicu, a devenit imaginea unui şampon.

“Când vine vorba despre îngrijirea părului îmi place să-i cer şi Andreei sfatul. Soluţia recomandată de ea mă ajută să câştig mai mult timp pentru pasiunile mele”, a declarat tenismenul în promo-ul produsului respectiv.

Doar că acum Horia, chiar dacă-i mai cere sfatul, Andreea Raicu nu-i mai răspunde. Cei doi şi-au spus adio. (I.G.)

 

Citeste si...  În sfârşit, o prezentatoare tv s-a căsătorit cu cel care i-a făcut un copil!