In ultima perioada un numar tot mai mare de vedete autohtone apeleaza la interventii estetice, mai mult sau mai putin invazive. Ultima dintre acestea este Andreea Raicu, care arata atat de schimbata, incat, la ultimul eveniment la care a participat, a lasat pe toata lumea cu gura cascata.

Andreea-Raicu-e-de-nerecunoscut--Vedeta-a-socat-pe-toata-lumea-la-un-eveniment-monden

Andreea Raicu a fost considerata ani la rand una dintre cele mai frumoase femei din Romania, insa timpul nu iarta pe nimeni, iar trecerea anilor a lasat semne si pe chipul ei. Cum operatiile estetice nu mai sunt un lucru neobisnuit printre vedetele din Romania, Andreea a apelat si ea la ajutorul meidicului estetician. Totusi, de fiecare data cand a fost intrebata pe marginea acestui subiect, a refuzat orice fel de dialog. Ultima ei aparitie publica, insa, a ridicat serioase semne de intrebare.

Andreea-Raicu-operatii-estetice

Prezenta zilele trecute la un eveniment monden, Andreea Raicu a parut foarte schimbata la fata. Cei prezenti au putut observa cu usurinta buzele marite cu acid hialuronic ale vedetei, dar si pometii mult mai proeminenti decat anii trecuti.

Andreea-Raicu-operatii-estetice2

De altfel, Andreea si-a injectat grasime proprie pentru a scapa de cearcanele proeminente si de riduri. Pana in prezent, vedeta TV a suferit si trei operatii de marire a bustului, insa nu a recunoscut decat una singura.

Citeste si...
Ceauşescu se lăfăia în 22 de mașini personale