Andreea Raicu a lăsat inhibițiile deoparte și, la 40 de ani, s-a lăsat surprinsă într-o ipostază provocatoare, la malul mării: a pozat fără sutien.

 Ea a explicat și motivul pentru care a ales să facă acest gest, într-un mesaj motivațional promovat pe contul personal de Facebook. În urmă cu câteva zile, Andreea a vorbit deschis despre cele mai dificile momente din viața ei, mărturisind că a avut un moment în care și-a dorit să renunțe la lupta cu depresia.

„Mi-era atât de frică să las garda jos, să nu fiu rănită, încât aș fi făcut orice că să mă simt în siguranță. (…) Mă simțeam dezbrăcată în față tuturor celor care puteau să îmi vadă și simtă starea de frică, stare care îmi provoca atât de multă rușine. Mi se părea cumplit că cineva vede ce se întâmplă cu mine dincolo de masca de femeie puternică și fără probleme pe care eram atât de obișnuită să o port.(…) Încet, încet am început să simt o căldură în tot corpul și o relaxare care nu înțelegeam de unde vine. Dintr-odată mă simțeam bine și foarte liniștită. Am simțit un zâmbet imens pe față și îmi venea să sar în sus de bucurie. Mă simțeam liberă. Am luat-o în brațe pe facilitatoare ca să îi mulțumesc pentru ce mă ajutase să trăiesc. Mă eliberasem. Îmi dădusem voia să trăiesc acea stare de care fugeam mereu și pe care o acopeream mereu: starea de vulnerabilitate. (…) Vreau să te provoc să te gândești ce te face să te simți vulnerabilă și cum te simți când trăiești acesta stare. Poți să îți iei un jurnal în care să scrii ce simți sau poți vorbi cu cineva în care ai încredere.”, a fost mesajul motivaţional al Andreei Raicu.

Citeste si...  Cea mai perversă studentă! Ai crede că e timidă, dar când vei vedea ce se ascunde sub topul ridicat vei rămâne fără cuvinte!