Showbiz, Stiri

Andreea Marin îşi dezvăluie secrete din bucătărie!

Cum face vedeta cozonacul şi sarmalele de post

marin

Chiar dacă a revenit la formele care au consacrat-o prin multa voință și restricții alimentare, Andreea Marin a recunoscut în trecut că se numără printre cei pofticioși, lucru ce o face ca, din când în când, să mai calce strâmb în ceea ce privește micile plăceri culinare. Cu toate acestea, „Zâna” a găsit soluția perfectă pentru a gusta cozonac sau sarmale, în varianta de post. Andreea a postat pe pagina personală de Facebook rețetele, arătându-le fanilor că există numeroase alternative în ceea ce privește bucatele de Paște.

marin1(5)

„Ti-e tare pofta de sarmalute sau cozonac si inca tii post? Exista solutie si crede-ma ca e foarte gustoasa! Sarmalutele in foi de vita contin migdale, hrisca, nuca, ciuperci, morcov, ceapa, marar, patrunjel, usturoi, iar „smantana” e facuta cu caju. Cozonacul raw e delicios si ingredientele sunt: fulgi de ovaz, curmale, vanilie, nuca, lapte de migdale, stafide si cacao. Multumesc pentru retete, Rawdia.ro!”, a scris Andreea Marin lângă o fotografie elocventă.

 

blank