Andreea Marin: „Uneori încă mă simt copil şi am nevoie de alint!”

100_0721
Andreea Marin şi Liliana Ştefan

Andreea Marin a inregistrat trei piese pentru volumul 10 al proiectului “Cutiuta Muzicala”, special conceput pentru cei mici, care va fi lansat in luna noiembrie. Copiii si parintii vor putea asculta atat melodii clasice din folclorul pentru copii, cat si piese noi.

Andreea Marin a inregistrat piesele “Sapte gaste si-un gansac”, “Pastorita”, “Eu am zece degetele”, iar aceasta noua experienta a fost una extrem de placuta pentru vedeta. “Cutiuta Muzicala este un dar pentru mine, pentru ca uneori inca ma simt copil si am nevoie de alint, dar va deveni si un ‘dar din dar’, pentru ca imi va face mare placere sa-i fac aceasta surpriza pe portativ fetitei mele”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin este una dintre cele patru vedete ale caror voci apar pe acest nou material discografic, alaturi de Horia Brenciu. In cateva zile veti putea afla care sunt si celelalte doua vedete care vor canta pe noul volum al “Cutiutei Muzicale”.

 

Citeste si...
BAŞTANII sfidează iar cu LUX şi OPULENŢĂ şi TULBURĂ ORDINEA PUBLICĂ. Rromii bogătaşi şi-au etalat averea şi au petrecut ÎN MIJLOCUL STRĂZII, cu Guță și Minune, PĂZIŢI de POLIŢIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.