Vedeta se judecă pentru consumul de curent!

andreea-mantea-proces

Andreea Mantea s-a judecat in secret ieri pentru a rezolva problema datoriilor cerute de reprezentantii Electrica. Mai exact, 13.000 de lei restante pe care viitoarea „Burlacita” nu le-ar fi primit.

Andreea Mantea a dat cu capul de problemele juridice imediat ce s-a intors in Romania, dupa cateva saptamani de vis petrecute in Las Vegas cu ocazia filmarilor noului sezon „Burlacita”.

Bruneta a trebuit sa se afiseze in fata instantei pentru a soutiona problema datoriilor acumulate catre societatea Electricta. A cerut insa ca sedinta sa fie secreta, pentru ca presa sa nu aiba acces in sala de judecata.

andreea-mantea-burlacita-barbati

Totul a durat in jur de 40 de minute, instanta ramanand in pronuntare. Potrivit presei, Andreea Mantea s-a plans ca facturile i-au fost incarcate abuziv si ca nu doreste sa plateasca suma restanta.

Conform sursei, vedeta a cumparat in urma cu ceva timp cateva proprietati in judetele Buzau si Vrancea, printre care si doua ferme. A mai inchiriat un transformator de la Sucursala de Intretinere si Servicii Energetice Muntenia Nord Buzau pentru care nu ar fi platit pana acum.

Astfel se face ca in prezent este data in judecata cerandu-i-se 13.000 de lei, suma care include si penalitati si cheltuieli de judecata.

Citeste si...  Cristian Cioaca, un nou process in dosarul violarii corespondentei Elodiei