Emoţii uriaşe pentru Andreea Esca! Fiica prezentatoarei Pro Tv va studia la Londra şi a ajuns deja în oraşul, care îi va fi de acum înainte casă. Pentru a se asigura că totul este în regulă şi că fata ei s-a instalat cu toate bagajele, vedeta tv a mers cu fiica ei în Anglia.

Alexia Eram s-a mutat deja la Londra şi abia aşteaptă să-şi cunoască colegii. Fiica vedetei Pro Tv, care recent a împlinit 18 ani, va studia marketing şi publicitate. Celebra ei mamă a însoţit-o pe Alexia la Londra. Adolescenta s-a cazat la nişte rude ale ştiristei şi va locui într-o casă de doar 15 metri pătraţi, spaţiu pe care a început deja să-l amenajeze şi să-l personalizeze după bunul ei plac.

 

 

O să ne vedem la două săptămâni, fie că vin eu în România sau vine el la mine. Eu am început, eu i-am scris. Îmi plăcea foarte mult de el…La Londra o să fac marketing, publicitate. Suntem foarte siguri pe iubirea noastră, facem doi ani împreună. Avem încredere unul în altul, este cel mai important lucru, mai ales dacă suntem în orașe sau țări diferite. Mario a fost cel care a zis primul «Te iubesc» și i-am răspuns cu același lucru, a fost foarte frumos”, a mărturisit Alexia, fiica Andreei Esca.

Alexia a împlinit recent 18 ani, majorat pe care mama ei a vrut să-l facă memorabil. Adolescenta a sărbătorit într-un club de fiţe din Bucureşti şi i-a cântat Florin Salam.